Terraforming tool

Here we talk about TheoTown in general.
AiEsper
Settler
Reactions:
Posts: 1
Joined: Wed Jul 20, 2016 19:42
Plugins: Show

Terraforming tool

#1

Post by AiEsper » Wed Jul 20, 2016 19:47

It hurts when i need click one by one the tile to change terrain. Also this game need console command

User avatar
Robal
Villager
Reactions:
Posts: 13
Joined: Tue Jul 12, 2016 12:03
Location: Poland
Plugins: Show

Platform

#2

Post by Robal » Mon Jul 25, 2016 13:45

Yeah, it is a really good idea, it can be like in SimCity 2000, for free, but before building a city:
Image

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 8447
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#3

Post by CommanderABab » Mon Jul 25, 2016 21:08

Actually, it could work like the zoning tool when creating land. Choose the start location, and then tap the finish location.

Thank you, by the way for allowing land to be created anywhere in water with the most recent update.

Same for creating water. Choose the start location as it is now, then allow another tap to choose an end location. Then recede the shoreline on any unimproved squares within that region.
826!826Currently using beta 826. 826 What's new? :)
diagonal road tool!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Game Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests