Question

Here we talk about TheoTown in general.
matanomer
Settler
Reactions:
Posts: 1
Joined: Fri Sep 09, 2016 11:00
Location: Tel Aviv
Plugins: Show

Question

#1

Post by matanomer » Fri Sep 09, 2016 11:16

I Love the game, I play the latest version on my galaxy 7 edge. I was curious how good can you get on this game and went to youtube to watch some videos by players: there I saw they can chose which building goes where and so on, and have like crazy tall residential buildings.
I dont understand what other version is there? is that the PC version and it's different? I would love some explanation (:

Jasper
Settler
Reactions:
Posts: 2
Joined: Tue Jul 19, 2016 23:44
Plugins: Show

#2

Post by Jasper » Fri Sep 09, 2016 13:22

Sounds like the sandbox modus!

User avatar
Blaze
Villager
Reactions:
Posts: 20
Joined: Fri Jul 08, 2016 23:10
Location: Poland
Plugins: Show

Platform

#3

Post by Blaze » Fri Sep 09, 2016 15:08

Yeah, you can do it on sandbox mode but there is trick to build whatever you want on modes with cash. Just turn on debug mode. :wink:

I'm not 100% sure if it's glitch or not. It works on v.187(beta) but there was a version in the past where it was fixed.

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1957
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto x4

Platform

Plugin Creator

#4

Post by KINGTUT10101 » Sun Sep 25, 2016 22:45

Somehow i am able to build any zoned building for free on medium. IDK how i got that though

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3406
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

#5

Post by Lobby » Tue Sep 27, 2016 21:07

@KINGTUT10101
That's a result of enabled debug mode, it's useful for development :)

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Game Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests