Harbor in sandbox

Here we talk about TheoTown in general.
User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8134
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

Re: Harbor in sandbox

#1

Post by Ahmad Nur Aizat » Fri Dec 16, 2016 16:47

former member wrote:Hi developers, I would really like if you added the harbor industry to the industry tab in sandbox mode, so we can make custom harbors. Thanks!
Absolutely a must-have. That way, we can customize the shape of the harbor according to our desire

FrankAlexander
Villager
Reactions:
Posts: 17
Joined: Wed Jun 15, 2016 16:03
Plugins: Show

Platform

Re: Harbor in sandbox

#2

Post by FrankAlexander » Fri Dec 16, 2016 16:57

former member wrote:Hi developers, I would really like if you added the harbor industry to the industry tab in sandbox mode, so we can make custom harbors. Thanks!
Then add Farms also, and all the other zone-types that are yet to come... 8)

User avatar
layah
Small-town resident
Reactions:
Posts: 34
Joined: Thu Dec 01, 2016 17:03
Location: China
Plugins: Show

Platform

#3

Post by layah » Fri Dec 16, 2016 18:13

Yeah, those docks and farmlands must be added in debug mode! :D
Loading Chinese style buildings...
━━━━━
▉▉▉▉ 99.9%
━━━━━

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Game Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests