How to make your own region

You have great tips for other players? Share them here.

Do you like this tutorial?

Yes!
84
90%
Nope...
9
10%
 
Total votes: 93

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7865
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: How to make your own region

#41

Post by CommanderABab » Tue Nov 28, 2017 5:17

Use the console command to create a region from one seed.
770!770Currently using alpha 770. 770 What's new? :)
Need plugins dialog!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
Quardhine
Small-town resident
Reactions:
Posts: 33
Joined: Thu Feb 08, 2018 8:13
Location: Philippines
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Oppo A37f
Contact:

Platform

Re: How to make your own region

#42

Post by Quardhine » Thu Feb 15, 2018 2:20

Map Sizes are:
1x1 - Medium (1)
2x2 - Big (2)
4x4 - Large (4)
6x6 - Colossal (6)
8x8 - Giant (8)

Please do not forget about that!

MatauPlays
Settler
Reactions:
Posts: 1
Joined: Wed Aug 21, 2019 1:26
Plugins: Show

Re: How to make your own region

#43

Post by MatauPlays » Wed Aug 21, 2019 1:46

How do I add existing cities to a region? I don't know how to add the coordinates in the following code: {
"cities": {
"Hawkesbury11.city": {
"created": false,
"locked": true
},
"Bytown10.city": {
"created": false,
"locked": true
},
"Alexandria.city": {
"created": false,
"locked": true
},
"EastHawkesbury.city": {
"created": false,
"locked": true
}
},
"name": "Stuckenborstel",
"id": "LIgJcB2LEm3mcPcW"
}

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Tips and Tricks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests