How to change game mode???

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
GgFortJ53
Settler
Reactions:
Posts: 2
Joined: Thu Sep 17, 2020 21:36

How to change game mode???

#1

Post by GgFortJ53 »

How can the game mode be changed from “middle” to another mode such as “free?”

User avatar
TheFennekin
Inhabitant of a Galaxy
Reactions:
Posts: 2040
Joined: Thu Aug 24, 2017 11:17
Location: Inside your imagination
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: How to change game mode???

#2

Post by TheFennekin »

Click the gamemode column and convert it to sandbox. You can only change it sandbox if in difficulty gamemodes
こんにちは!

GgFortJ53
Settler
Reactions:
Posts: 2
Joined: Thu Sep 17, 2020 21:36

Re: How to change game mode???

#3

Post by GgFortJ53 »

Thanks!

User avatar
byxxiaonanhui
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 160
Joined: Mon May 04, 2020 9:19
Location: Shijingshan Beijing China
Plugins: Show

Platform

Plugin Creator

Re: How to change game mode???

#4

Post by byxxiaonanhui »

Wrong place, please move to game discussion.
I'm a Chinese 12-years-old student so I use Grammarly to check my grammar.
I love to play Theo Town, though I can't use Google Play, I download it on Github, so please tell the developer to update on it often.

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”