Plugin Error (No reason!)

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
Designer Anthony
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 219
Joined: Sat May 23, 2020 20:40
Location: California, USA
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Plugin Error (No reason!)

#1

Post by Designer Anthony »

Hello everybody!
Screenshot_20210609-200346.jpg
I have a issue to show you. It says "Plugin Error for NO REASON! Like I tried to edit the Jsons for thia but it kept showing up! Can you please help me to solve this issue? Any help would be appreciated. :twisted: :D

User avatar
yusuf8a684
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1441
Joined: Sun Dec 10, 2017 22:09
Location: Turkiye
Plugins: Show

Plugin Creator

Platform

Re: Plugin Error (No reason!)

#2

Post by yusuf8a684 »

You have "dartmouthandcastleton00" id used twice in your plugin files
The Internet Addict

Dont trust me, I am sometimes a, sometimes b and sometimes z. Have some stages of charecters thats always in a cycle. Cant even trust myself...

LOL

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9438
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Plugin Error (No reason!)

#3

Post by CommanderABab »

Maybe .zip file and plugin files are both in the plugins folder.
...............:) .Image

Jeremiah Stephens
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 202
Joined: Thu Jan 30, 2020 16:56
Plugins: Show

Platform

Plugin Creator

Re: Plugin Error (No reason!)

#4

Post by Jeremiah Stephens »

Problems
This thread must be moved @CommanderABab[Posts][PM][/sectet_]
Check out my TheoTown YouTube videos (and subscribe): https://www.youtube.com/playlist?list=P ... wCvFdgyiTk
Show
Warning: do not tap or click "Show"
Just kidding, join my discord server: http://discord.gg/hA5EVazhCC

User avatar
Designer Anthony
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 219
Joined: Sat May 23, 2020 20:40
Location: California, USA
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Plugin Error (No reason!)

#5

Post by Designer Anthony »

yusuf8a684 wrote:
Thu Jun 10, 2021 9:44
You have "dartmouthandcastleton00" id used twice in your plugin files
Nope, I did not.

Jeremiah Stephens
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 202
Joined: Thu Jan 30, 2020 16:56
Plugins: Show

Platform

Plugin Creator

Re: Plugin Error (No reason!)

#6

Post by Jeremiah Stephens »

Jeremiah Stephens wrote:
Thu Jun 10, 2021 11:06
Moderators, please move this thread toPlug-in System > Problems@CommanderABab[Posts][PM][/sectet_]
When you post a plugin error post it in Plug-in System > Problems from now on
Check out my TheoTown YouTube videos (and subscribe): https://www.youtube.com/playlist?list=P ... wCvFdgyiTk
Show
Warning: do not tap or click "Show"
Just kidding, join my discord server: http://discord.gg/hA5EVazhCC

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”