[Fixed] Water Pump doesn't require power to work

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
theotown player
Villager
Reactions:
Posts: 17
Joined: Sun Aug 30, 2015 3:00
Plugins: Show

Platform

[Fixed] Water Pump doesn't require power to work

#1

Post by theotown player »

If you place a Water Pump far away, outside of town, and run pipes to the town, the Water pump will have the electricity icon above it but it still gives the town water without a problem. Seems like it should require power to operate.

Speaking of power... Why does the Mayor Statue require power? I wanted to put it on a little island by itself in the bay near a town. Kind of like a little statue of liberty. But it requires power and has that little electricity symbol above it, making it look bad. :(

markimoo13
Townsman
Reactions:
Posts: 43
Joined: Sun Aug 09, 2015 14:38
Location: Romania
Plugins: Show

#2

Post by markimoo13 »

Maybe the statue has some lights around it,i don't know.

phoenix
TheoTown Councillor
Reactions:
Posts: 64
Joined: Mon Aug 31, 2015 22:51
Plugins: Show

Platform

Re: Water Pump doesn't require power to work

#3

Post by phoenix »

theotown wrote:If you place a Water Pump far away, outside of town, and run pipes to the town, the Water pump will have the electricity icon above it but it still gives the town water without a problem. Seems like it should require power to operate.
You're right, will be done :wink:

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3631
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

#4

Post by Lobby »

Thanks, I think you have some good points there :)

For the future: power plants won't need water and also won't indicate to do so; water pumps need power in order to pump water

Concerning the statue, here we go:
Image

Locked Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”