Toturial

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
Ramainya
Settler
Reactions:
Posts: 6
Joined: Sun Mar 20, 2016 14:36
Location: Malaysia,Asia,Earth,Solar System
Plugins: Show

Toturial

#1

Post by Ramainya »

At first,I don't know how to play,so I went to toturial and I realise that,There is a bug about when choosing A building or facilities...it bugged a bit until I need to tap like 25 times and sometimes it takes forever :P Plz fix it,Thanks for a good Game...
Well....There's absolutely for no reason but i would glad to at least see the latest update about this game...
:P

phoenix
TheoTown Councillor
Reactions:
Posts: 64
Joined: Mon Aug 31, 2015 22:51
Plugins: Show

Platform

#2

Post by phoenix »

If the game runs to slow (because of a big map or a slow smartphone) this could be possible :(

Ramainya
Settler
Reactions:
Posts: 6
Joined: Sun Mar 20, 2016 14:36
Location: Malaysia,Asia,Earth,Solar System
Plugins: Show

Ouhh....

#3

Post by Ramainya »

But...It just happens in Toturial not Normal gameplay....
Well....There's absolutely for no reason but i would glad to at least see the latest update about this game...
:P

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”