Elevated Railways to build on slopes.

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
Lakan Haraya
Townsman
Reactions:
Posts: 59
Joined: Thu Mar 28, 2019 9:34
Location: Taytay, Rizal, Philippines
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Elevated Railways to build on slopes.

#1

Post by Lakan Haraya » Fri Nov 01, 2019 3:30

:mine :bq
I think its a problem, the elevated railway doesn't allow you to build on slopes.

Will there be any optimization updates for that?
:bq

Once I was wondering... hmm... :bt
Ako ang iyong Haráya
I am your Imagination

Founder of the first rebuilder-manufacturer of passenger-type jeepneys in TheoTown history.

Member of
TPhil Corp
“TheoTown Philippines Corporation”

imajoke
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 195
Joined: Sun Oct 27, 2019 2:39
Location: what's this stalker stop asking me XD
Plugins: Show
Phone model: idk, its crappy tho

Re: Elevated Railways to build on slopes.

#2

Post by imajoke » Sat Jan 04, 2020 0:01

yeah tbh its annoying cuz if u make a hilly map u cant use elevated rails
Show
click me
MADE YA LOOK LOOOOL :space
youtube: curtis warren btw stop begging

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests