✅cars not using highway.

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
mozan1992
Settler
Reactions:
Posts: 7
Joined: Fri Sep 01, 2017 15:52

✅cars not using highway.

#1

Post by mozan1992 » Fri Sep 01, 2017 17:04

:roll:

Hi everyone, I just joined the community two days ago.

I was playing on a bigger map after few small city builds.
Evesrything was working fine until I hit the 20,000 population.
I seperated different zones and connect them via highway/intesrchange. However, the cars stop using the highway all the sudden. They either turn away or disappear on the entrance of each interchange( was working fine when the city is still small. ) I wonder would this be a bug or something wrong with my build?
its a pain not seeing any cars on highway aftervall the efforts.
please help


p.s. my other two cities are working fine.
Attachments
TheoTown_2017-09-01-23-00-33.png
TheoTown_2017-09-01-23-00-10.png
TheoTown_2017-09-01-23-00-59.png

User avatar
Brody Craft
Inhabitant of a Infinity
Reactions:
Posts: 8035
Joined: Tue Jan 24, 2017 11:15
Location: SE Asia
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Samsung Galaxy Tab 3

Platform

Re: cars not using highway.

#2

Post by Brody Craft » Fri Sep 01, 2017 17:23

The Highway Road might have been accidentally placed in a wrong direction

Or some bugs

You may wanna fix the highway first,
When you get to be called a Board Index because you are too good.>:3

User avatar
aritomfra
Metropolitan
Reactions:
Posts: 122
Joined: Mon Aug 17, 2015 15:55
Location: argentina
Plugins: Show

Re: cars not using highway.

#3

Post by aritomfra » Fri Sep 01, 2017 23:57

hi i think what you need add more conection whiti road and highway and too other class of conection. i later up any picture the my road's for what you see my idea.

mozan1992
Settler
Reactions:
Posts: 7
Joined: Fri Sep 01, 2017 15:52

Re: cars not using highway.

#4

Post by mozan1992 » Sat Sep 02, 2017 4:43

Did you mean I need more interchange and exits on highway? I did a trial yesterday by connecting my two zones directly and the cars are using the highway normally, but the cars stop using the highway when I build another interchange. Perhaps something wrong with my interchange@?

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7877
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: cars not using highway.

#5

Post by CommanderABab » Sat Sep 02, 2017 5:56

If you are using the one lane icon to build parts of your interchanges, you have to remember to build in the correct direction.
770!770Currently using alpha 770. 770 What's new? :)
Need plugins dialog!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

mozan1992
Settler
Reactions:
Posts: 7
Joined: Fri Sep 01, 2017 15:52

Re: cars not using highway.

#6

Post by mozan1992 » Sat Sep 02, 2017 7:33

so I cant just connect sections with one lane highway unless the direction is correct?? I'll remove all the highways and try it later

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7877
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: cars not using highway.

#7

Post by CommanderABab » Sat Sep 02, 2017 7:59

Yes, the direction of one lane roads goes from the start point to the end point. The most important parts to get right are the on ramps and off ramps of bridges. Their direction cannot be changed. Other sections direction can be changed by overbuilding with say a country road or country road bridge as the case may be in the correct direction.
770!770Currently using alpha 770. 770 What's new? :)
Need plugins dialog!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Luigi
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1445
Joined: Fri Mar 17, 2017 11:25
Location: Fairview Coast
Plugins: Show
Phone model: Samsung Galaxy note2

Platform

Re: cars not using highway.

#8

Post by Luigi » Sat Sep 02, 2017 16:09

You mustve had a disconnected highway, you better check first
PRESIDENT OF FAIRVIEW COAST
using the latest version as always.
*phone broken

Snake Spicy
Settler
Reactions:
Posts: 1
Joined: Sun Feb 04, 2018 6:27
Plugins: Show

Re: cars not using highway.

#9

Post by Snake Spicy » Sun Feb 04, 2018 6:42

I've noticed that a one-line highway is also a one-way highway. this makes me easily build a wrong direction but I cannot see. I guess you may encounter the same problem.

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests