✅How do you build a ramp?

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
Barky
TheoTown Cartographer
Reactions:
Posts: 2074
Joined: Mon Apr 17, 2017 22:13
Location: Ireland
Plugins: Show

Platform

✅How do you build a ramp?

#1

Post by Barky » Sat Feb 17, 2018 22:53

How in god's name do you build a bridge ramp now? I havn't built one since the old updates and there is only a straight bridge option and the tunnel option.

Also since I'm not bothered to make another thread some of my plug-ins (mainly rail and tram ones) aren't in the game even though they should be. Any reason?

Barky
TheoTown Cartographer
Reactions:
Posts: 2074
Joined: Mon Apr 17, 2017 22:13
Location: Ireland
Plugins: Show

Platform

Re: How do you build a ramp?

#2

Post by Barky » Sun Feb 18, 2018 0:00

Wrote this is wrong area ment to be in problems, sorry

User avatar
Mg3094066
Inhabitant of a Supercluster
Reactions:
Posts: 3104
Joined: Sun May 28, 2017 1:50
Location: United Mexican States
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: LG H320mb 5.0.1

Plugin Creator

Platform

Re: How do you build a ramp?

#3

Post by Mg3094066 » Sun Feb 18, 2018 0:04

Barky wrote:
Sat Feb 17, 2018 22:53
How in god's name do you build a bridge ramp now? I havn't built one since the old updates and there is only a straight bridge option and the tunnel option.

Also since I'm not bothered to make another thread some of my plug-ins (mainly rail and tram ones) aren't in the game even though they should be. Any reason?
Taking them from the world texture and editing it
I want my diamonds you get the plugins free or not :bd

Barky
TheoTown Cartographer
Reactions:
Posts: 2074
Joined: Mon Apr 17, 2017 22:13
Location: Ireland
Plugins: Show

Platform

Re: How do you build a ramp?

#4

Post by Barky » Sun Feb 18, 2018 0:50

What?

DreamBuilder
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 203
Joined: Wed Jan 18, 2017 14:36
Location: Cemetery but not dead
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: How do you build a ramp?

#5

Post by DreamBuilder » Sun Feb 18, 2018 3:53

Go into build mode and press the ramp button
IMG_20180218_095153.jpg
Same as the higher bridge


Going down just go to build mode and press the off ramp
I like pineapple pizza but I don't like pineapple on it

Barky
TheoTown Cartographer
Reactions:
Posts: 2074
Joined: Mon Apr 17, 2017 22:13
Location: Ireland
Plugins: Show

Platform

Re: How do you build a ramp?

#6

Post by Barky » Sun Feb 18, 2018 15:17

Yes but when I press the up button it just makes a straight bridge with no ramp

Online
User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7709
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: How do you build a ramp?

#7

Post by CommanderABab » Sun Feb 18, 2018 15:54

You select the tile to build from right after choosing the road to build. If you chose a level 1 bridge tile, press the down icon once for ground, twice to go to tunnel level . Etc.
759!759Currently using beta 759. 759 What's new? :)
way to make fence!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Online
User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7709
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: How do you build a ramp?

#8

Post by CommanderABab » Sun Feb 18, 2018 15:58

In other words, you place yourself on a road tile. Look around. What roads show clearly are where you will be building a ramp to. If where you want to go to is blurred or invisible, press the up or down button to make it clear, then jump to it.
759!759Currently using beta 759. 759 What's new? :)
way to make fence!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Barky
TheoTown Cartographer
Reactions:
Posts: 2074
Joined: Mon Apr 17, 2017 22:13
Location: Ireland
Plugins: Show

Platform

Re: How do you build a ramp?

#9

Post by Barky » Sun Feb 18, 2018 16:09

@CommanderABab Mate what?

Online
User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7709
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: How do you build a ramp?

#10

Post by CommanderABab » Sun Feb 18, 2018 16:39

@Barky What is it exactly you were asking? No rhetoric, just a simple question.
759!759Currently using beta 759. 759 What's new? :)
way to make fence!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Barky
TheoTown Cartographer
Reactions:
Posts: 2074
Joined: Mon Apr 17, 2017 22:13
Location: Ireland
Plugins: Show

Platform

Re: How do you build a ramp?

#11

Post by Barky » Sun Feb 18, 2018 16:54

I have a flat road. I also have a bridge. I want to build a ramp from the flat road to the bridge (or raised highway) yet there is no button for it.

Online
User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7709
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: How do you build a ramp?

#12

Post by CommanderABab » Sun Feb 18, 2018 17:16

Choose the place on the road so that you get the white tile and lines. Press the up icon. Press the red dot amidst the green arrows on the bridge or its supports within the line.
759!759Currently using beta 759. 759 What's new? :)
way to make fence!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests