Way Too Many Trains

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1936
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto x4

Platform

Plugin Creator

Way Too Many Trains

#1

Post by KINGTUT10101 » Tue Jul 31, 2018 2:36

There are far too many train here for just a few stations
Attachments
Screenshot_20180730-193322.png
Screenshot_20180730-193330.png

wetguy
Inhabitant of a Megalopolis
Reactions:
Posts: 742
Joined: Sat Nov 25, 2017 6:10
Location: United States of America
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Way Too Many Trains

#2

Post by wetguy » Tue Jul 31, 2018 2:55

I think the urban railway station should have the "station" part that spawns trains, and parts that don't spawn trains that either somehow increase capacity of the adjacent station tile or are are simply decorations.

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests