How to make double or triple one way road

Plug-in related stuff can be discussed here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2774
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

How to make double or triple one way road

#1

Post by danekbel » Fri Apr 14, 2017 18:27

I just want to make a road like alley or highway, but idk what code should I use
some text.

Sometheotown mayor
Has uncountable inhabitants
Reactions:
Posts: 1548
Joined: Sat Jan 28, 2017 21:37
Location: Somewhere in the middle of russia
Plugins: Show

Platform

#2

Post by Sometheotown mayor » Fri Apr 14, 2017 18:30

You can make it one way using

Code: Select all

 "one way":true
Hello
I'm your average 14 y old boy who likes drinking water.

What else ?

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2774
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#3

Post by danekbel » Fri Apr 14, 2017 18:32

Sometheotown mayor wrote:You can make it one way using

Code: Select all

 "one way":true
Oh, thanks
But I still need code for roads like alleys or highways
some text.

Sometheotown mayor
Has uncountable inhabitants
Reactions:
Posts: 1548
Joined: Sat Jan 28, 2017 21:37
Location: Somewhere in the middle of russia
Plugins: Show

Platform

#4

Post by Sometheotown mayor » Fri Apr 14, 2017 18:44

That idk
Hello
I'm your average 14 y old boy who likes drinking water.

What else ?

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8187
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#5

Post by Ahmad Nur Aizat » Sat Apr 15, 2017 14:02

I believe that Commander can only build Expressways

User avatar
Mayor Jeffrey IX
TheoTown Cartographer
Reactions:
Posts: 989
Joined: Wed Apr 05, 2017 16:48
Location: Right here
Plugins: Show

Platform

#6

Post by Mayor Jeffrey IX » Thu Apr 20, 2017 2:40

Ahmad Nur Aizat wrote:I believe that Commander can only build Expressways
Another thing only he can do :P
Or is it?
Using 295.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8187
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#7

Post by Ahmad Nur Aizat » Thu Apr 20, 2017 9:57

He can do everything we can't

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3376
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

#8

Post by Lobby » Thu Apr 20, 2017 10:32

Code: Select all

"width":2

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7910
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#9

Post by CommanderABab » Thu Apr 20, 2017 10:35

Lobby wrote:

Code: Select all

"width":2
:)
777!777Currently using alpha 777. 777 What's new? :)
online maps!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8187
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#10

Post by Ahmad Nur Aizat » Thu Apr 20, 2017 12:43

Waaaaaaa, so many codes undiscovered

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Plug-In Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests