One-way road doesn't work

Plug-in related stuff can be discussed here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
Josh
Graphic designer
Reactions:
Posts: 2212
Joined: Sat Mar 11, 2017 19:20
Location: The Netherlands
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Iphone 7

Platform

Plugin Creator

One-way road doesn't work

#1

Post by Josh » Wed Apr 19, 2017 17:10

When I turn the one-way road to true, the game quits. Can somebody help me?
Image
Proud TheoTown player sinds update 1.1.50

Creator of Aldorria, Covinton Empire, West Country, Sunnydale

Save nature, before it kills you🌲

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3384
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

#2

Post by Lobby » Wed Apr 19, 2017 17:41

We talked about the same issue in this thread. You have to provide 4*16=64 frames for one way roads :)
(you may just reuse the first 16 ones four times)

User avatar
Josh
Graphic designer
Reactions:
Posts: 2212
Joined: Sat Mar 11, 2017 19:20
Location: The Netherlands
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Iphone 7

Platform

Plugin Creator

#3

Post by Josh » Thu Apr 20, 2017 11:19

Wow thanks there my space goes :D
Proud TheoTown player sinds update 1.1.50

Creator of Aldorria, Covinton Empire, West Country, Sunnydale

Save nature, before it kills you🌲

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8188
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#4

Post by Ahmad Nur Aizat » Thu Apr 20, 2017 12:44

Soon you'll lack of space due to roads

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3384
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

#5

Post by Lobby » Thu Apr 20, 2017 14:34

Reusing the same graphics won't take extra space :)

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Plug-In Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests