Page 1 of 1

Can I use in-game trees in plugins?

Posted: Mon May 01, 2017 21:07
by danekbel
If yes, where can I get them?

Posted: Mon May 01, 2017 21:47
by Josh
If you may, you can copy them from the hill of theo

Posted: Mon May 01, 2017 21:52
by Lobby
That's ok, as long as you mention me and theo as authors of the trees.

Image