Need some help!

Plug-in related stuff can be discussed here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
Kulche
Pluche
Reactions:
Posts: 1045
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Need some help!

#1

Post by Kulche »

Can someone help me? Whats wrong with this code?
Screenshot_2017-07-19-15-16-15.png
Yes, im creating a metro plugin. :roll:

Its it? "Bridge height 1"?
I'm not lazy, I'm motivated to do nothing!
...blame lobby for that

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 2069
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

Re: Need some help!

#2

Post by KINGTUT10101 »

Maybe you have a problem with the array.

User avatar
Kulche
Pluche
Reactions:
Posts: 1045
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Need some help!

#3

Post by Kulche »

[{"allow bus":false,"author":"Kulche and Theo","auto join":false,"bridge frames":[{"bmp":"metrobridge.png","count":12,"h":48,"w":32}],"bridge height":1,"bridge price":160,"flag normal":false,"flag user07":true,"frames":[{"bmp":"metrotrack.png","count":16,"h":15,"w":32}],"id":"metrorails.kulche","influence transportation":7,"level":5,"monthly price":2,"price":80,"speed":6,"text":Metro!.","title":"Metro Rails","type":"road","x flags":{"flag normal":false,"flag user07":true}},{"author":"Kulche and Theo","flag normal":false,"flag user07":true,"frames":[{"bmp":"metrotrain.png","count":4,"h":19,"w":20},"id":"train.metro","type":"car","v2":true},{"author":"Kulche and Theo","build time":0,"car":"train.metro","car count":3,"car radius":1000,"frames":[{"bmp":"metrostop.png","count":4,"h":19,"w":32}],"height":1,"id":"metrostation.kulche","influence park":2,"monthly price":20,"price":500,"rotation aware":false,"text":"Metro station.","title":"Metro Station","type":"park","width":2,"needs road":false,"car local only":true}}]

:bc :bq
I'm not lazy, I'm motivated to do nothing!
...blame lobby for that

User avatar
Kulche
Pluche
Reactions:
Posts: 1045
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Need some help!

#4

Post by Kulche »

Ok. I will try.
I'm not lazy, I'm motivated to do nothing!
...blame lobby for that

User avatar
Kulche
Pluche
Reactions:
Posts: 1045
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Need some help!

#5

Post by Kulche »

Still the same. :x
I'm not lazy, I'm motivated to do nothing!
...blame lobby for that

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 2069
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

Re: Need some help!

#6

Post by KINGTUT10101 »

Here's the website where you can check for json mistakes:
http://jsonlint.com/

User avatar
Kulche
Pluche
Reactions:
Posts: 1045
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Need some help!

#7

Post by Kulche »

I already ckecked. It says the same as former member.
I'm not lazy, I'm motivated to do nothing!
...blame lobby for that

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 8960
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Need some help!

#8

Post by CommanderABab »

It would help if each statement was on a separate line. :)
Image

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3610
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: Need some help!

#9

Post by Lobby »

JSONLint tells you anything you need to know to fix the issue. It even formats the code for you to make mistakes more visible.
=^._.^= ∫

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Plug-In Discussion”