[Answered][1.8.06p] Plugin crash military category

Plugin specific problems will be solved here.

Moderator: Plugin Moderators

Yoyo
Townsman
Reactions:
Posts: 91
Joined: Thu Jun 07, 2018 16:58
Location: India
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Samsung j5 prime

Platform

[Answered][1.8.06p] Plugin crash military category

#1

Post by Yoyo » Sun Apr 05, 2020 18:49

Hi, I got the following error with a plugin (C:\Users\Lenovo\TheoTown\.runtime\plugins\plg_images-removebg-preview.zip\plugin code (1).json:0):

Code: Select all

In C:\Users\Lenovo\TheoTown\.runtime\plugins\plg_images-removebg-preview.zip\plugin code (1).json:

java.lang.IllegalStateException: When loading "$pcw_lgWUaSYyAt00": No category military could be found
Device: ()
OS version: 0

Thank you in advance.
[{
"id": "$pcw_lgWUaSYyAt00",
"type": "military",
"author": "Plugin creator website 0.5 & yoyo",
"width": 5,
"height": 5,
"frames": [
{
"bmp": "images-removebg-preview.png"
}
],
"title": "ship",
"text": "Aircraft carrier on duty\r\n",
"privileged": "100",
"category": "military",
"zone": "#0:$zonemilitary",
"price": 2000,
"monthly price": 10,
"build time": 12,
"draw ground": true,
"final": true,
"needs road": false,
"rotation aware": true
}]

Yoyo
Townsman
Reactions:
Posts: 91
Joined: Thu Jun 07, 2018 16:58
Location: India
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Samsung j5 prime

Platform

Re: [Asked][1.8.06p] Plugin crash (C:\Users\Lenovo\TheoTown\.runtime\plugins\plg_images-removebg-preview.zip\plugin code

#2

Post by Yoyo » Sun Apr 05, 2020 18:50

please help

Jeremiah Stephens
Small-town resident
Reactions:
Posts: 26
Joined: Thu Jan 30, 2020 16:56
Plugins: Show

Platform

Re: [Asked][1.8.06p] Plugin crash (C:\Users\Lenovo\TheoTown\.runtime\plugins\plg_images-removebg-preview.zip\plugin code

#3

Post by Jeremiah Stephens » Mon Apr 06, 2020 17:27

Did you mean $cat_military00?

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 8451
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#4

Post by CommanderABab » Mon Apr 06, 2020 19:23

If you want it to be in the main military menu, then there is no need for the "category:" statement anyway. "privileged": "100", will do nothing for you and is ignored. If you need it for some reason, then you should get in touch with Lobby.
826!826Currently using beta 826. 826 What's new? :)
diagonal road tool!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest