The ability to move buildings

Share your ideas about possible future content here.

The ability to move buildings

Poll ended at Sun Mar 18, 2018 12:33

Yes
27
66%
No
9
22%
I do not know
5
12%
 
Total votes: 41

User avatar
waders
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 1095
Joined: Fri Mar 25, 2016 23:26
Location: Poland
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

The ability to move buildings

#1

Post by waders » Fri Mar 02, 2018 12:33

I came up with a new idea about what to add to the game. You can add to the game moving all buildings that have already been built in a different place, that would cost half the price of the building
For my friends, my name is Michael

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 8228
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: The ability to move buildings

#2

Post by CommanderABab » Fri Mar 02, 2018 12:48

I think it would be OK.
826!826Currently using beta 826. 826 What's new? :)
diagonal road tool!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
22Alpha
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 445
Joined: Sat Sep 23, 2017 14:29

Platform

Re: The ability to move buildings

#3

Post by 22Alpha » Fri Mar 02, 2018 15:16

Was my reply deleted?
:mine

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 8228
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: The ability to move buildings

#4

Post by CommanderABab » Fri Mar 02, 2018 15:22

It was a duplicate topic. Yes
826!826Currently using beta 826. 826 What's new? :)
diagonal road tool!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
Mr. French
Inhabitant of a Megalopolis
Reactions:
Posts: 562
Joined: Sun Jul 23, 2017 1:56
Location: Orgelet,France
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Samsung Galaxy Tab A
Contact:

Platform

Re: The ability to move buildings

#5

Post by Mr. French » Fri Mar 02, 2018 18:38

No.
Hi I'm Flawless, Youtuber, French

Furry and Army

Happy Pride Month

User avatar
Pear101
Townsman
Reactions:
Posts: 46
Joined: Sat Apr 29, 2017 0:46
Location: Italy
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Huawei Y 7

Platform

Re: The ability to move buildings

#6

Post by Pear101 » Fri Mar 02, 2018 20:42

I think It doesn't fit theotown style
:android Oh! Hello everyone!
Also, i like ...to breathe

User avatar
waders
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 1095
Joined: Fri Mar 25, 2016 23:26
Location: Poland
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#7

Post by waders » Fri Mar 02, 2018 22:01

I see that most people are in favor of adding buildings to the game
For my friends, my name is Michael

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 8228
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: The ability to move buildings

#8

Post by CommanderABab » Fri Mar 02, 2018 22:20

Yeah, it could he useful to be able to move one of those diamond placement buildings.
826!826Currently using beta 826. 826 What's new? :)
diagonal road tool!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Kazu_04
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 279
Joined: Sun Jan 28, 2018 4:29
Location: Doraemon's Pocket
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#9

Post by Kazu_04 » Sat Mar 03, 2018 5:01

I think it would be better to move buildings in sandbox mode, in the other modes it would take away realism and the game would become easier.
Hey there! I am using TheoTown

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1962
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto x4

Platform

Plugin Creator

Re: The ability to move buildings

#10

Post by KINGTUT10101 » Sat Mar 03, 2018 5:34

Because paying for buildings with diamonds or a UFO attack are definitely realistic.

User avatar
waders
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 1095
Joined: Fri Mar 25, 2016 23:26
Location: Poland
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#11

Post by waders » Sat Mar 03, 2018 9:56

Kazu_04 wrote:
Sat Mar 03, 2018 5:01
I think it would be better to move buildings in sandbox mode, in the other modes it would take away realism and the game would become easier.
You are wrogie
For my friends, my name is Michael

User avatar
Pounkiller
Inhabitant of a Megalopolis
Reactions:
Posts: 601
Joined: Mon Jan 15, 2018 15:53
Location: Turkey
Plugins: Show
Phone model: Huawei Mate 10 Lite

Platform

Re: The ability to move buildings

#12

Post by Pounkiller » Sat Mar 03, 2018 15:08

I don't even play normal game modes so it doesn't affect me...
/Sandbox4Life
¡Probably not actively sustaining following the forum nor its alternative side-platforms!
≈Out of Place, Out of Time≈

Kazu_04
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 279
Joined: Sun Jan 28, 2018 4:29
Location: Doraemon's Pocket
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#13

Post by Kazu_04 » Sat Mar 03, 2018 16:30

KINGTUT10101 wrote:
Sat Mar 03, 2018 5:34
Because paying for buildings with diamonds or a UFO attack are definitely realistic.
Being able to move buildings helps you, a UFO attack and other things like that don't help you
Hey there! I am using TheoTown

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1962
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto x4

Platform

Plugin Creator

Re: The ability to move buildings

#14

Post by KINGTUT10101 » Sat Mar 03, 2018 16:39

You were talking about realism, not if it helped you or not. Besides that, there are other unrealistic things that help you as well like the Christmas tree for example.

Kazu_04
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 279
Joined: Sun Jan 28, 2018 4:29
Location: Doraemon's Pocket
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#15

Post by Kazu_04 » Sun Mar 04, 2018 0:33

KINGTUT10101 wrote:
Sat Mar 03, 2018 16:39
You were talking about realism, not if it helped you or not. Besides that, there are other unrealistic things that help you as well like the Christmas tree for example.
Kazu_04 wrote:
Sat Mar 03, 2018 5:01
I think it would be better to move buildings in sandbox mode, in the other modes it would take away realism and the game would become easier.
For the only thing that I'm in favor of this is to move constructions that have cost you diamonds
Hey there! I am using TheoTown

User avatar
waders
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 1095
Joined: Fri Mar 25, 2016 23:26
Location: Poland
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#16

Post by waders » Sun Mar 04, 2018 0:52

All buildings should be moved
For my friends, my name is Michael

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1962
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto x4

Platform

Plugin Creator

Re: The ability to move buildings

#17

Post by KINGTUT10101 » Sun Mar 04, 2018 2:11

Kazu_04 wrote:
Sun Mar 04, 2018 0:33
KINGTUT10101 wrote:
Sat Mar 03, 2018 16:39
You were talking about realism, not if it helped you or not. Besides that, there are other unrealistic things that help you as well like the Christmas tree for example.
Kazu_04 wrote:
Sat Mar 03, 2018 5:01
I think it would be better to move buildings in sandbox mode, in the other modes it would take away realism and the game would become easier.
For the only thing that I'm in favor of this is to move constructions that have cost you diamonds
Ah, sorry. I didn't read that thoroughly enough. However, I still think that this feature would be great, but I doubt it would be popular if people needed diamonds to use it.

Kazu_04
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 279
Joined: Sun Jan 28, 2018 4:29
Location: Doraemon's Pocket
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#18

Post by Kazu_04 » Sun Mar 04, 2018 2:16

In case it was implemented, to see an ad to move 1 building would be fine
Hey there! I am using TheoTown

User avatar
waders
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 1095
Joined: Fri Mar 25, 2016 23:26
Location: Poland
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#19

Post by waders » Sun Mar 04, 2018 2:39

Kazu_04 wrote:
Sun Mar 04, 2018 2:16
In case it was implemented, to see an ad to move 1 building would be fine
No
For my friends, my name is Michael

Kazu_04
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 279
Joined: Sun Jan 28, 2018 4:29
Location: Doraemon's Pocket
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: The ability to move buildings

#20

Post by Kazu_04 » Sun Mar 04, 2018 2:47

Not everything can be free, developers need to earn money
Hey there! I am using TheoTown

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests