Indonesia Road Pack

Transport, Airport, and Road plugins

Moderator: Plugin Moderators

Forum rules
The main focus of the plugin is a road or appears in the in-game transportation or airport tabs

Moving Cars, ships, and planes may be included also. :)
User avatar
Kiki012
Townsman
Reactions:
Posts: 86
Joined: Mon Jan 06, 2020 9:57
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Plugin Creator

Platform

Indonesia Road Pack

#1

Post by Kiki012 »

Here free Indonesia road pack
Example Image
Example Image
idn road.zip
Plugin.zip
(134.14 KiB) Downloaded 86 times
This plugin including
•Local road
•Suburban road (2 variant)
•City road
•New Highway Road
•National Road
Contributors:
•None
Future adding (maybe):
•Decoration
•More variant
•Category
Last edited by Kiki012 on Sat Aug 22, 2020 3:46, edited 2 times in total.

Looking for me?
Contact here:
Website= https://kiki012184.github.io/Kiki012.com.2.id/
Or @Glenia#0432 < discord dm
^contact there^

User avatar
Bearbear76
Former Bearbear65
Reactions:
Posts: 5296
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Indonesia Road Pack

#2

Post by Bearbear76 »

The dirt seems a bit over-saturated.
ImageJust my opinion

User avatar
Kulche
Pluche
Reactions:
Posts: 1042
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Indonesia Road Pack

#3

Post by Kulche »

You also can't call it a 'pack' if it has only one road..
I'm not lazy, I'm motivated to do nothing!
...blame lobby for that

imajoke
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 346
Joined: Sun Oct 27, 2019 2:39
Location: what's this stalker stop asking me XD
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Indonesia Road Pack

#4

Post by imajoke »

Kulche wrote:
Wed Mar 11, 2020 16:46
You also can't call it a 'pack' if it has only one road..
it's a pack because it has 3 roads
Show
click me
MADE YA LOOK LOOOOL :space
youtube: curtis warren btw stop begging

User avatar
Kiki012
Townsman
Reactions:
Posts: 86
Joined: Mon Jan 06, 2020 9:57
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Plugin Creator

Platform

Re: Indonesia Road Pack

#5

Post by Kiki012 »

imajoke wrote:
Sun Mar 15, 2020 3:43
Kulche wrote:
Wed Mar 11, 2020 16:46
You also can't call it a 'pack' if it has only one road..
it's a pack because it has 3 roads
Yes

Looking for me?
Contact here:
Website= https://kiki012184.github.io/Kiki012.com.2.id/
Or @Glenia#0432 < discord dm
^contact there^

imajoke
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 346
Joined: Sun Oct 27, 2019 2:39
Location: what's this stalker stop asking me XD
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Indonesia Road Pack

#6

Post by imajoke »

it has 3 roads but 2/3 of them have broken frames (the one way road)
or incomplete frames (the highway)
Show
click me
MADE YA LOOK LOOOOL :space
youtube: curtis warren btw stop begging

imajoke
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 346
Joined: Sun Oct 27, 2019 2:39
Location: what's this stalker stop asking me XD
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Indonesia Road Pack

#7

Post by imajoke »

the frames i think you "stole" are the highway frames, did you get permission for editing them?
Show
click me
MADE YA LOOK LOOOOL :space
youtube: curtis warren btw stop begging

User avatar
Kiki012
Townsman
Reactions:
Posts: 86
Joined: Mon Jan 06, 2020 9:57
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Plugin Creator

Platform

Re: Indonesia Road Pack

#8

Post by Kiki012 »

Stonks

Looking for me?
Contact here:
Website= https://kiki012184.github.io/Kiki012.com.2.id/
Or @Glenia#0432 < discord dm
^contact there^

Achmad Romi
Small-town resident
Reactions:
Posts: 29
Joined: Sat Aug 29, 2020 6:33
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Indonesia Road Pack

#9

Post by Achmad Romi »

kapan update bro? :bq
dan kamu kurang nambah value yellow&green pharse jadi lamu merahnya bug
Indo People

User avatar
Kiki012
Townsman
Reactions:
Posts: 86
Joined: Mon Jan 06, 2020 9:57
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Plugin Creator

Platform

Re: Indonesia Road Pack

#10

Post by Kiki012 »

Achmad Romi wrote:
Tue Oct 13, 2020 8:19
kapan update bro? :bq
dan kamu kurang nambah value yellow&green pharse jadi lamu merahnya bug
Sorry bro gw fokus sama uts dulu,jadi plugin gak update sama sekali,gw tau kalo itu nge bug soalnya gak ada seorang pun bantu aku dalam hal itu,makasih buat masukannya,future update gw kasih bahasa Indonesia ke plugin,dan nambah jenis jalanya(replace jalan original),fix beberapa bug.kalo kamu
Mau bantu gw boleh aja,gw orang indo juga.

Looking for me?
Contact here:
Website= https://kiki012184.github.io/Kiki012.com.2.id/
Or @Glenia#0432 < discord dm
^contact there^

Achmad Romi
Small-town resident
Reactions:
Posts: 29
Joined: Sat Aug 29, 2020 6:33
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Indonesia Road Pack

#11

Post by Achmad Romi »

Kiki012 wrote:
Wed Oct 14, 2020 2:07
Achmad Romi wrote:
Tue Oct 13, 2020 8:19
kapan update bro? :bq
dan kamu kurang nambah value yellow&green pharse jadi lamu merahnya bug
Sorry bro gw fokus sama uts dulu,jadi plugin gak update sama sekali,gw tau kalo itu nge bug soalnya gak ada seorang pun bantu aku dalam hal itu,makasih buat masukannya,future update gw kasih bahasa Indonesia ke plugin,dan nambah jenis jalanya(replace jalan original),fix beberapa bug.kalo kamu
Mau bantu gw boleh aja,gw orang indo juga.
siap bro
kalo json bisa dikit dikit
kalo gambar konsepnya gimana?smoga aja ngebantu
BTW semangat UTSnya bro
Show
hm
:)
Indo People

Achmad Romi
Small-town resident
Reactions:
Posts: 29
Joined: Sat Aug 29, 2020 6:33
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Indonesia Road Pack

#12

Post by Achmad Romi »

Kiki012 wrote:
Wed Oct 14, 2020 2:07
Achmad Romi wrote:
Tue Oct 13, 2020 8:19
kapan update bro? :bq
dan kamu kurang nambah value yellow&green pharse jadi lamu merahnya bug
Sorry bro gw fokus sama uts dulu,jadi plugin gak update sama sekali,gw tau kalo itu nge bug soalnya gak ada seorang pun bantu aku dalam hal itu,makasih buat masukannya,future update gw kasih bahasa Indonesia ke plugin,dan nambah jenis jalanya(replace jalan original),fix beberapa bug.kalo kamu
Mau bantu gw boleh aja,gw orang indo juga.
ada medsos gk bro?
Indo People

User avatar
Kiki012
Townsman
Reactions:
Posts: 86
Joined: Mon Jan 06, 2020 9:57
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Plugin Creator

Platform

Re: Indonesia Road Pack

#13

Post by Kiki012 »

Achmad Romi wrote:
Wed Oct 14, 2020 9:21
Kiki012 wrote:
Wed Oct 14, 2020 2:07
Achmad Romi wrote:
Tue Oct 13, 2020 8:19
kapan update bro? :bq
dan kamu kurang nambah value yellow&green pharse jadi lamu merahnya bug
Sorry bro gw fokus sama uts dulu,jadi plugin gak update sama sekali,gw tau kalo itu nge bug soalnya gak ada seorang pun bantu aku dalam hal itu,makasih buat masukannya,future update gw kasih bahasa Indonesia ke plugin,dan nambah jenis jalanya(replace jalan original),fix beberapa bug.kalo kamu
Mau bantu gw boleh aja,gw orang indo juga.
siap bro
kalo json bisa dikit dikit
kalo gambar konsepnya gimana?smoga aja ngebantu
BTW semangat UTSnya bro
Show
hm
:)
Sekalian gw nyari ide bro,sosmed? Buka website gw, nanti lu Nemu sosmed gw

Looking for me?
Contact here:
Website= https://kiki012184.github.io/Kiki012.com.2.id/
Or @Glenia#0432 < discord dm
^contact there^

Achmad Romi
Small-town resident
Reactions:
Posts: 29
Joined: Sat Aug 29, 2020 6:33
Location: Indonesia
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Indonesia Road Pack

#14

Post by Achmad Romi »

Kiki012 wrote:
Mon Oct 19, 2020 2:30
Achmad Romi wrote:
Wed Oct 14, 2020 9:21
Kiki012 wrote:
Wed Oct 14, 2020 2:07
Sorry bro gw fokus sama uts dulu,jadi plugin gak update sama sekali,gw tau kalo itu nge bug soalnya gak ada seorang pun bantu aku dalam hal itu,makasih buat masukannya,future update gw kasih bahasa Indonesia ke plugin,dan nambah jenis jalanya(replace jalan original),fix beberapa bug.kalo kamu
Mau bantu gw boleh aja,gw orang indo juga.
siap bro
kalo json bisa dikit dikit
kalo gambar konsepnya gimana?smoga aja ngebantu
BTW semangat UTSnya bro
Show
hm
:)
Sekalian gw nyari ide bro,sosmed? Buka website gw, nanti lu Nemu sosmed gw
dibagian mana bro?kurang paham github soalnya
Screenshot_2020-10-21-11-10-17.png
Indo People

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Transport, Airport, Roads”