Greenroad

Transport, Airport, and Road plugins

Moderator: Plugin Moderators

Forum rules
The main focus of the plugin is a road or appears in the in-game transportation or airport tabs

Moving Cars, ships, and planes may be included also. :)
User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Greenroad

#1

Post by CommanderABab »

Skip to plugin :) http://www.theotown.com/forum/viewtopic ... 074#p15074

Halfway done.

Had to make half my plugins 1x1, remove animations, remove a few to make room...

Image
Image
Image

Image
Image

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#2

Post by danekbel »

Good luck with making it!
some text.

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#3

Post by CommanderABab »

Thank you!
Image

User avatar
Bearbear76
Former Bearbear65
Reactions:
Posts: 5347
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#4

Post by Bearbear76 »

I like how you mark your roads :D
That's clever
Just my opinion

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#5

Post by CommanderABab »

Those are going away soon.
Image

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#6

Post by CommanderABab »

Image

Roads in game are level 0, 1, 2, 3.

This shows what happens when Greenroad is set to each of these levels.

Dirt road is 0. Will overbuild Greenroad level 0
Country and one-way are 1. Will overbuild Greenroad levels 0, and 1.
Expressway and Alley are 2. Will overbuild Greenroad levels 0, 1, and 2.
Highway is 3. Will overbuild Greenroad levels 0, 1, 2, and 3.

If Greenroad is set to 4, nothing (yet) will overbuild it.


Sorry for the rainy day picture. Aerial photography is expensive. ")
Image

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8246
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

#7

Post by Ahmad Nur Aizat »

Is aerial photograph that expensive?

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#8

Post by CommanderABab »

Ahmad Nur Aizat wrote:Is aerial photograph that expensive?
Sure. It costs a lot of money to keep a plane in the air.

And Google Maps hasn't been to Oil Town yet.
Image

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8246
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

#9

Post by Ahmad Nur Aizat »

CommanderABab wrote:
Ahmad Nur Aizat wrote:Is aerial photograph that expensive?
Sure. It costs a lot of money to keep a plane in the air.

And Google Maps hasn't been to Oil Town yet.
Haha XD

Did you know?
Sedile's the first nation to launch a TT Satellite, which will serve all around the TT world.

So don't worry XD

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#10

Post by CommanderABab »

Ahmad Nur Aizat wrote:
CommanderABab wrote:
Ahmad Nur Aizat wrote:Is aerial photograph that expensive?
Sure. It costs a lot of money to keep a plane in the air.

And Google Maps hasn't been to Oil Town yet.
Haha XD

Did you know?
Sedile's the first nation to launch a TT Satellite, which will serve all around the TT world.

So don't worry XD
Oh?... let's see it!
Image

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Update: only four left to go

#11

Post by CommanderABab »

Image
Image
Image

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Don't Know

#12

Post by CommanderABab »

former member wrote:Great! This can also work like a road template, right? I wanted to create mine before but I didn't have time.
Я не знаю об этом. Вам нужно будет очистить примерно половину вашего пространства подключаемого модуля. Требуемое пространство - приблизительно 32x32 подключаемый модуль. На данный момент существует 36 файлов размером 1x1. Мне очень помог ЛОББИ, поскольку у меня не было кода для мостов и светофоров.

Thanks Google translate
Image

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Don't Know

#13

Post by danekbel »

CommanderABab wrote:
former member wrote:Great! This can also work like a road template, right? I wanted to create mine before but I didn't have time.
Я не знаю об этом. Вам нужно будет очистить примерно половину вашего пространства подключаемого модуля. Требуемое пространство - приблизительно 32x32 подключаемый модуль. На данный момент существует 36 файлов размером 1x1. Мне очень помог ЛОББИ, поскольку у меня не было кода для мостов и светофоров.

Thanks Google translate
Подключаемый модуль? What? What's it in English?
I'm too lazy to go to Google translate
some text.

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#14

Post by danekbel »

Oh, that's plugin.
Usually in Russian we call it just плагин
some text.

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Don't Know

#15

Post by danekbel »

former member wrote:
danek_danevich wrote:
CommanderABab wrote:
Я не знаю об этом. Вам нужно будет очистить примерно половину вашего пространства подключаемого модуля. Требуемое пространство - приблизительно 32x32 подключаемый модуль. На данный момент существует 36 файлов размером 1x1. Мне очень помог ЛОББИ, поскольку у меня не было кода для мостов и светофоров.

Thanks Google translate
Подключаемый модуль? What? What's it in English?
I'm too lazy to go to Google translate
32x32 building model to store it, maybe?
I think when he said
This guy who's trying to speak Russian wrote: Вам нужно будет очистить примерно половину вашего пространства подключаемого модуля.
he meant "you need to clear half of your space for plugins"
some text.

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Don't Know

#16

Post by CommanderABab »

danek_danevich wrote:
CommanderABab wrote:
former member wrote:Great! This can also work like a road template, right? I wanted to create mine before but I didn't have time.
Я не знаю об этом. Вам нужно будет очистить примерно половину вашего пространства подключаемого модуля. Требуемое пространство - приблизительно 32x32 подключаемый модуль. На данный момент существует 36 файлов размером 1x1. Мне очень помог ЛОББИ, поскольку у меня не было кода для мостов и светофоров.

Thanks Google translate
Подключаемый модуль? What? What's it in English?
I'm too lazy to go to Google translate
Plug-in
Image

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 9244
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#17

Post by CommanderABab »

I do not know about that. You will need to clear about half of your plug-in space. The required space is approximately of a 32x32 plug-in. At the moment there are 36 files with the size 1x1. I was helped a lot by LOBBY as I did not have the code for bridges nor traffic lights.
Image

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#18

Post by danekbel »

CommanderABab wrote:I do not know about that. You will need to clear about half of your plug-in space. The required space is approximately of a 32x32 plug-in. At the moment there are 36 files with the size 1x1. I was helped a lot by LOBBY as I did not have the code for bridges nor traffic lights.
If you've got 36 files with size 1x1, it's like only 6x6 plugin, not 32x32.
some text.

User avatar
Kartofun
Small-town resident
Reactions:
Posts: 26
Joined: Mon Jan 16, 2017 12:45
Location: Russia
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

#19

Post by Kartofun »

Ты можешь скинуть код? Просто я тоже собираюсь делать дорогу.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8246
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

#20

Post by Ahmad Nur Aizat »

OMG Danek has just copied my style of quoting!!!! °_°

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Transport, Airport, Roads”