Conditions for roads don't work

Plug-in related stuff can be discussed here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2774
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Conditions for roads don't work

#1

Post by danekbel » Tue Jul 17, 2018 12:03

diagonal.zip
(15.55 KiB) Downloaded 25 times
If you're good at fun, take a look
I can't understand, is that a game issue or I'm just a little bit stupid

only json -
diagonal.json
(643 Bytes) Downloaded 16 times
Last edited by danekbel on Wed Jul 18, 2018 10:24, edited 2 times in total.
some text.

User avatar
soumya-8974
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 756
Joined: Mon Apr 30, 2018 6:53
Location: India
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Lenovo Yoga 3

Platform

Re: Conditions for roads don't work

#2

Post by soumya-8974 » Tue Jul 17, 2018 14:34

I added a horizontal version:
DiagonalRoad.zip
(13.91 KiB) Downloaded 19 times
But, here is the issue:
FlatTown_18-07-17_17.59.14.png
–Yours sincerely, Soumyabrata

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2774
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Conditions for roads don't work

#3

Post by danekbel » Tue Jul 17, 2018 14:43

i didn't asked for textures
i need to figure out why conditions don't work
some text.

User avatar
soumya-8974
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 756
Joined: Mon Apr 30, 2018 6:53
Location: India
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Lenovo Yoga 3

Platform

Re: Conditions for roads don't work

#4

Post by soumya-8974 » Tue Jul 17, 2018 15:00

danékbel wrote:
Tue Jul 17, 2018 14:43
i didn't asked for textures
i need to figure out why conditions don't work
Please explain me.
Last edited by soumya-8974 on Fri Aug 03, 2018 10:32, edited 2 times in total.
–Yours sincerely, Soumyabrata

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7933
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Conditions for roads don't work

#5

Post by CommanderABab » Wed Jul 18, 2018 2:46

You might want to format that .json so that people can read it before asking for help with it. ;)
777!777Currently using alpha 777. 777 What's new? :)
online maps!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
JustAnyone
An important pickle
Reactions:
Posts: 2701
Joined: Sun Jul 23, 2017 12:45
Location: Easter Island
Plugins: Show
Phone model: Nokia 3310

Plugin Creator

Platform

Re: Conditions for roads don't work

#6

Post by JustAnyone » Fri Jul 20, 2018 0:14

That's not how you build roads.

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2774
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Conditions for roads don't work

#7

Post by danekbel » Fri Jul 20, 2018 8:32

JustAnyone wrote:
Fri Jul 20, 2018 0:14
That's not how you build roads.
but how should I do this?
some text.

User avatar
JustAnyone
An important pickle
Reactions:
Posts: 2701
Joined: Sun Jul 23, 2017 12:45
Location: Easter Island
Plugins: Show
Phone model: Nokia 3310

Plugin Creator

Platform

Re: Conditions for roads don't work

#8

Post by JustAnyone » Fri Jul 20, 2018 8:33

You have to use x2 & y2 to build roads.

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2774
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Conditions for roads don't work

#9

Post by danekbel » Fri Jul 20, 2018 9:28

JustAnyone wrote:
Fri Jul 20, 2018 8:33
You have to use x2 & y2 to build roads.
I used it, and still no result
some text.

User avatar
soumya-8974
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 756
Joined: Mon Apr 30, 2018 6:53
Location: India
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Lenovo Yoga 3

Platform

Re: Conditions for roads don't work

#10

Post by soumya-8974 » Fri Aug 03, 2018 9:29

danekbel wrote:
Tue Jul 17, 2018 14:43
i didn't asked for textures
i need to figure out why conditions don't work
I think, "one way":true will help you. :)
Attachments
Preview
Preview
Overlay
Overlay
–Yours sincerely, Soumyabrata

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Plug-In Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests