Missing tiles

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
Ølsken
Former Bearbear65
Reactions:
Posts: 4742
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Samsung S10

Platform

Missing tiles

#1

Post by Ølsken » Fri Apr 07, 2017 15:08

Missing tiles when using zone tool Image
ImageJust my opinion

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8181
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#2

Post by Ahmad Nur Aizat » Fri Apr 07, 2017 16:51

Probably rare, cause I don't have the problem

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8181
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#3

Post by Ahmad Nur Aizat » Fri Apr 07, 2017 16:58

I mean, really? I'm just stating my point, that's all. What does it have to do with you?

User avatar
theotheoderich
The Theo in TheoTown
Reactions:
Posts: 821
Joined: Thu Jan 24, 2008 14:11
Location: Ruhrgebiet
Plugins: Show

#4

Post by theotheoderich » Fri Apr 07, 2017 18:11

Ahmad Nur Aizat wrote:I mean, really? I'm just stating my point, that's all. What does it have to do with you?
former member told you the rule!

This is the rule, please accept it :!:

Comments like yours are not helpful, they make the thread unclear and let it drift off into the off-topic.


(I know this is off-topic too, but that had to be said so that others could read it too)
The box label said, "Requires Windows 10 or better.", so I bought an Amiga Computer.

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1936
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto x4

Platform

Plugin Creator

#5

Post by KINGTUT10101 » Fri Apr 07, 2017 23:28

This happens to me too every time I use the tool.
Last edited by KINGTUT10101 on Sat Apr 08, 2017 1:32, edited 1 time in total.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8181
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#6

Post by Ahmad Nur Aizat » Sat Apr 08, 2017 1:31

Look, I know that it's off, but why do you have to complain about it so much? At least I can edit it a bit to more readable

Anyways, since this topic is created, now I got (but rarely) this bug too

User avatar
Ølsken
Former Bearbear65
Reactions:
Posts: 4742
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Samsung S10

Platform

#7

Post by Ølsken » Sat Apr 08, 2017 4:15

If you think positively
You will know that some devices have this bug and other devices don't
So it might be easier to identify the bug :wink:
ImageJust my opinion

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests