Can I use in-game trees in plugins?

Plug-in related stuff can be discussed here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Can I use in-game trees in plugins?

#1

Post by danekbel »

If yes, where can I get them?
some text.

User avatar
Josh
Graphic designer
Reactions:
Posts: 2212
Joined: Sat Mar 11, 2017 19:20
Location: The Netherlands
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#2

Post by Josh »

If you may, you can copy them from the hill of theo
TheoTown player since update 1.1.50

Creator of Aldorria, Covinton Empire, West Country, Sunnydale

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3636
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

#3

Post by Lobby »

That's ok, as long as you mention me and theo as authors of the trees.

Image

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Plug-In Discussion”