Please, do something with building's generation engine

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Please, do something with building's generation engine

#1

Post by danekbel »

Hello, devs
Please, do something with building's generation engine. It's​impossible to make a new city without debug mode. The same buildings are being built close to each other and it looks very weird. At least, it's not a whole quarter of barbers, like it was in old Dorechevsk.
Please, can you bring back generation engine from older version (240-250, I forgot when this problem appear). I'll be very grateful
some text.

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#2

Post by danekbel »

That's how it was before:
Image

That's how it is now:
Image
Image
some text.

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#3

Post by danekbel »

And one more question
Why only new building are spawning now? Where are old buildings that are not a part of Building Packs?
It's about commercial
some text.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8244
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

#4

Post by Ahmad Nur Aizat »

I dunno, maybe these IAP level T commercials attract more income

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3615
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

#5

Post by Lobby »

Okay, we actually had the intention that the same building are likely to be build multiple times in direct neighborhood. In reality, cities are often built like that. Any other opinions on that topic?


About spawning of new buildings: The probability of them is actually not higher than the probability for existing buildings. I suspect that it has to do with the fact that we don't have much level 2 commercials of size 1x1.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8244
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

#6

Post by Ahmad Nur Aizat »

Can you put the old building feature where various buildings are built? Instead of the same building keep building again

Sometheotown mayor
Has uncountable inhabitants
Reactions:
Posts: 1548
Joined: Sat Jan 28, 2017 21:37
Location: Somewhere in the middle of russia
Plugins: Show

Platform

#7

Post by Sometheotown mayor »

Hey lobby

How about what matison said ?
The ability to choose what buildings get built in a zone ?
Hello
I'm your average 14 y old boy who likes drinking water.

What else ?

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8244
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Contact:

Platform

Plugin Creator

#8

Post by Ahmad Nur Aizat »

Can you put the old building feature where various buildings are built? Instead of the same building keep building again
How about reading before saying?
Idid so... Can you accept it as an opinion?

User avatar
Bearbear76
Former Bearbear65
Reactions:
Posts: 5296
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#9

Post by Bearbear76 »

Ahmad Nur Aizat wrote:
Can you put the old building feature where various buildings are built? Instead of the same building keep building again
How about reading before saying?
Idid so... Can you accept it as an opinion?
I want this feature too
ImageJust my opinion

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#10

Post by danekbel »

I have only one question
.
.
.
WHAT THE HECK?!
Image
some text.

User avatar
Bookeric
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4988
Joined: Fri Feb 10, 2017 17:40
Plugins: Show

Platform

#11

Post by Bookeric »

danek_danevich wrote:I have only one question
.
.
.
WHAT THE HECK?!
Image
i think PM lobby for this
h
...Goodbye Stefan, You always be number one 1975-2018

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#12

Post by danekbel »

PLEASE FIX IT I BEG YOU
some text.

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3615
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

#13

Post by Lobby »

Where they all built at the same time? In that case our system to detect near duplicates may fail, so that would be good to know.

Sometheotown mayor
Has uncountable inhabitants
Reactions:
Posts: 1548
Joined: Sat Jan 28, 2017 21:37
Location: Somewhere in the middle of russia
Plugins: Show

Platform

#14

Post by Sometheotown mayor »

i have the same issue with the 1x1 TTT row house thing
and yes they all build at the same time
hope that helps
Hello
I'm your average 14 y old boy who likes drinking water.

What else ?

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2788
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

#15

Post by danekbel »

Lobby wrote:Where they all built at the same time? In that case our system to detect near duplicates may fail, so that would be good to know.
Yes, they all build in one time
some text.

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”