Standalone and isolated

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
AwkwrdPrtMskrt
Metropolitan
Reactions:
Posts: 138
Joined: Wed Nov 08, 2017 2:31

Platform

Standalone and isolated

#1

Post by AwkwrdPrtMskrt »

When building standalone cities, I notice that vehicles do not use neighbour connections (ie they do not travel to "neighbouring cities").
:mine Currently working on New Winchester

User avatar
rjroldan1
Inhabitant of a Megalopolis
Reactions:
Posts: 625
Joined: Mon Jul 17, 2017 16:16
Location: Antipolo, Philippines
Plugins: Show
Contact:

Platform

Plugin Creator

Re: Standalone and isolated

#2

Post by rjroldan1 »

but commercial and industrial building can travel to another neighbouring cities
T.P.C.

Theotown Philippine Corporation
╔═╗─────────────╔╗────────
║╬║─╔╗╔╦╗╔═╗╔╗─╔╝║╔═╗─╔═╦╗
║╗╣─╠╣║╔╝║╬║║╚╗║╬║║╬╚╗║║║║
╚╩╝╔╝║╚╝─╚═╝╚═╝╚═╝╚══╝╚╩═╝
───╚═╝────────────────────

AwkwrdPrtMskrt
Metropolitan
Reactions:
Posts: 138
Joined: Wed Nov 08, 2017 2:31

Platform

Re: Standalone and isolated

#3

Post by AwkwrdPrtMskrt »

Even if they're not in a region, I feel the system can pretend there are neighbouring areas, and allow vehicles to drive outside.
:mine Currently working on New Winchester

Luigi
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1450
Joined: Fri Mar 17, 2017 11:25
Location: Fairview Coast
Plugins: Show

Platform

Re: Standalone and isolated

#4

Post by Luigi »

if standalone cities are single forever, i will make a tips & tricks for doing that
PRESIDENT OF FAIRVIEW COAST
using the latest version as always.
*phone broken

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 8975
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Standalone and isolated

#5

Post by CommanderABab »

You can move a copy to a region if you like.
Image

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”