Plugin not appearing and other plugin not using correct image.

Plugin specific problems will be solved here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
Imran M
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 492
Joined: Wed Oct 24, 2018 13:41
Plugins: Show
Phone model: Huawei p8 lite

Platform

Plugin Creator

Plugin not appearing and other plugin not using correct image.

#1

Post by Imran M » Mon Aug 19, 2019 23:05

Hi! One of my plugins doesn't show up, I think I got it disabled and I don't know how to get it back.

Another plugin uses another image that I didn't reference to and I tried to delete that image from my plugins, but it used another one.

Can you help me?
problem plugins.zip
(3.16 KiB) Downloaded 5 times
https://m.youtube.com/watch?v=AqpYHdv3S00 gives 404 error.

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7706
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Plugin not appearing and other plugin not using correct image.

#2

Post by CommanderABab » Tue Aug 20, 2019 0:30

One doesn't show up because the .json file starts with _. Lobby reserved this character at the beginning to ignore anything that starts with it.
759!759Currently using beta 759. 759 What's new? :)
way to make fence!!
:)

Telegram - t.me/
๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธCommander๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธ

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7706
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Plugin not appearing and other plugin not using correct image.

#3

Post by CommanderABab » Tue Aug 20, 2019 0:37

The second one uses "rotation aware" which expects 4 images in the frames statement. You only provide 2. If you want to reuse them for the additional two frames, you have to specify the files exactly the same for the next two frames in the frames statement.
759!759Currently using beta 759. 759 What's new? :)
way to make fence!!
:)

Telegram - t.me/
๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธCommander๐Ÿ†Ž๏ธ๐Ÿ†Ž๏ธ

User avatar
Imran M
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 492
Joined: Wed Oct 24, 2018 13:41
Plugins: Show
Phone model: Huawei p8 lite

Platform

Plugin Creator

Re: Plugin not appearing and other plugin not using correct image.

#4

Post by Imran M » Tue Sep 10, 2019 19:14

CommanderABab wrote: โ†‘
Tue Aug 20, 2019 0:37
The second one uses "rotation aware" which expects 4 images in the frames statement. You only provide 2. If you want to reuse them for the additional two frames, you have to specify the files exactly the same for the next two frames in the frames statement.
How do you do that again? It's been a long time since I last coded something.
https://m.youtube.com/watch?v=AqpYHdv3S00 gives 404 error.

Post Reply Previous topicNext topic

Return to โ€œProblemsโ€