Error in the world map

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
Artem_Kolosov
Settler
Reactions:
Posts: 2
Joined: Fri Dec 11, 2020 18:35

Error in the world map

#1

Post by Artem_Kolosov »

There is a region. It was all open and you could build cities on it. After the error appeared, the cities remained in place, but they were not available. It was necessary as the very beginning to open them waiting for time. If you start to open, then after some time they were closed again. And so on ad infinitum. What should I do in this case?

User avatar
Designer Anthony
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 199
Joined: Sat May 23, 2020 20:40
Location: California, USA
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Error in the world map

#2

Post by Designer Anthony »

Show me a image so I can help you.

Artem_Kolosov
Settler
Reactions:
Posts: 2
Joined: Fri Dec 11, 2020 18:35

Re: Error in the world map

#3

Post by Artem_Kolosov »

Screenshot_20210426-085805_TheoTown.jpg
Screenshot_20210426-085740_TheoTown.jpg

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”