help friends I still can not join the tracks in the station and I tried with the composition and I have not succeeded

Plug-in related stuff can be discussed here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
Sergio2203
Small-town resident
Reactions:
Posts: 41
Joined: Tue Jul 10, 2018 13:56
Plugins: Show

help friends I still can not join the tracks in the station and I tried with the composition and I have not succeeded

#1

Post by Sergio2203 »

[img][attachment=1]blablabla.png[/attachment][attachment=0]StationBusan.json[/attachment][attachment=0]StationBusan.json[/attachment]
Attachments
StationBusan.json
(852 Bytes) Downloaded 10 times
this is the wing station that I want to join the tracks
this is the wing station that I want to join the tracks
Last edited by Sergio2203 on Sat Jan 18, 2020 4:37, edited 4 times in total.

User avatar
Bearbear76
Former Bearbear65
Reactions:
Posts: 5296
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Plugin Creator

Re: Good morning friends, can someone help me, I need to connect these routes with my station, please who can tell me

#2

Post by Bearbear76 »

You didn't post the image correctly. If you wanna use
img it has to be:

Code: Select all

[img]https://www.imageHosting/myImage.png[/img]
Or use the simpler method "Attachments"
ImageJust my opinion

User avatar
yusuf8a684
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1300
Joined: Sun Dec 10, 2017 22:09
Location: Turkiye
Plugins: Show

Plugin Creator

Platform

Re: Good morning friends, can someone help me, I need to connect these routes with my station, please who can tell me

#3

Post by yusuf8a684 »

There should be decals for rails you can use them. It should be in the forum
The Internet Addict

I can't define my self time to time... Just do not %100 trust me. Texting that honestly...

Know your friends well, enemies

Kiti_mat
Townsman
Reactions:
Posts: 42
Joined: Wed Jun 12, 2019 20:47
Plugins: Show

Re: Good morning friends, can someone help me, I need to connect these routes with my station, please who can tell me

#4

Post by Kiti_mat »

Sergio2203 wrote:
Wed Jan 15, 2020 15:33
[img]blablabla.png
Can I download the plugin to the station
I live in Russia, but I am not Russian. :img :teach :bc :android :linux
Я Живу в России, но я не Русский.
Republic Of Siste-Alheims .
Capital City: Alekseevskoe.
Continent: Asia .
Official language: Russian, Tatar .

User avatar
Lakan Haraya
Metropolitan
Reactions:
Posts: 124
Joined: Thu Mar 28, 2019 9:34
Location: Philippines
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Good morning friends, can someone help me, I need to connect these routes with my station, please who can tell me

#5

Post by Lakan Haraya »

I think, the station should be build first using "composition" in order to join that rail track...
"ᜀᜃᜓ ᜀᜅ᜔ ᜁᜌᜓᜅ᜔ ᜑᜇᜌ"
CEO of Haráya Motors

“TheoTown Philippines Council”
“Kapulungan Ng Mga Nagkakaisang Lungsod”

Pinoy? Sali na :jb:
https://discord.gg/9n7PFy

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Plug-In Discussion”