Rotate

Here we talk about TheoTown in general.
User avatar
jumes25
Settler
Reactions:
Posts: 5
Joined: Fri Dec 23, 2016 16:37
Location: 4, Privet Drive, in Little Whinging, Surrey England
Plugins: Show

Rotate

#1

Post by jumes25 » Thu Jan 05, 2017 8:17

Why theres no option to rotate buildings?
It's Levi-o-sa, not Levio-sar!

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 8239
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy A50
Contact:

Platform

Plugin Creator

#2

Post by Ahmad Nur Aizat » Thu Jan 05, 2017 8:55

But if Lobby duplicate the buildings into a mirrored ones, it should be possible

User avatar
theotheoderich
The Theo in TheoTown
Reactions:
Posts: 821
Joined: Thu Jan 24, 2008 14:11
Location: Ruhrgebiet
Plugins: Show

#3

Post by theotheoderich » Thu Jan 05, 2017 12:12

Mirroring the buildings is not an option.

Light and shadows would not be correct after that.

All buildings are created by hand (Pixelart) and there are no "Textures" or 3D modells where we can mirror something.

If we want to have a building with the option to rotate i have to create the same building four times.
Sadly our free space on the texture atlas for the game is limited (due to Java). So it is better to have more different buildings instead of having less but rotateable buildings.
The box label said, "Requires Windows 10 or better.", so I bought an Amiga Computer.

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Game Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests